UHK Oy

Uudenmaan Huoltokeskus Oy tuo maahan laadukkaita Emove-, Noxidi– ja Joyor-sähköpotkulautoja ja tarvikkeita. Tutustu malleihin ja valitse omasi verkkokaupassamme. EU-mallit ovat katulaillisia liikenteessä. useimmat saadaan myös rajoitettua katulaillisiksi. Kypäräpakkoa ei ole, mutta kovasti sitä suosittelemme. Sähköskootterit ovat alkaneet syrjäyttämään mopoja ja polkupyöriä. Sähköskootterilla ei ole ikärajaa eikä vaadita ajokorttia, kotivakuutus riittää vakuutusturvaksi ja toimintamatkat alkavat olemaan kaikkien tarpeisiin riittäviä. Käyttökustannukset ovat todella edulliset ja taitettavat mallit sopivat tarvittessa vielä pieneen tilaan.

Emove on USA:ssa todellinen testimenestyjä ja on markkinoiden myydyimpien merkkien kärkijoukossa. Amerikkalainen Electric Scooter Guide valitsi molemmat Emoven mallit 12 parhaan sähkölaudan joukkoon 2020. Emove Cruiser tarjosi käytännössä pisimmän ajomatkan koskaan testatuista sähköpotkulaudoista, 50 mailia eli yli 80 kilometriä. Testimallia ajettiin ilman rajoitinta, huippunopeuden ollessa 45 km/h, ja Scooter Guiden testien ideana on saada akku tyhjenemään mahdollisimman nopeasti ajamalla mahdollisimman kovaa. Media-linkeistä löytyy testiraportti, miten normaalisti ajaen Cruiserilla todella pääsee sen luvatun 100 km.

LINKIT | EMOVE CRUISER | EMOVE TOURING | EMOVE VARUSTEET |

Edustamme Joyor E-MOVING S.L: tä, joka on sähköajoneuvoyritys, joka sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa ja ajaa uutta sähköisen liikkuvuuden konseptia Euroopassa tuomalla markkinoille laajimman valikoiman sähköpotkulautoja mihin tahansa makuun tai tarpeeseen.

Kolmas tavaramerkki on Noxidi, joka valmistaa huippuluokan malleja eri markkina-alueille. EU: n markkinoille he tekivät Urban:in, tehokkaimman tuplamoottorisen mallin, joka on sallittu tieliikenteessä EU:ssa. Mallia saa myös off-road mallina ilman 25 km/h rajoitinta, huippunopeuden ollessa silloin 45 km/h.

UHK Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, perustettu vuonna 1979. Uusiin toimitiloihin muuton myötä toimintaa laajennetaan ja nyt myös huollot pystytään järjestämään omissa tiloissa. Asiakastieto valitsi UHK Oy neljännen kerran peräkkäin “Suomen vahvimmat”-yritykseksi. Platina-merkin saa kun luottoluokitus on ollut viimeiset kolme vuotta AA+ tai AAA. Vahvan kumppanin kanssa on turvallista käydä kauppaa.

YhteystiedotUudenmaan Huoltokeskus Oy, suomen vahvimmat

Uudenmaan Huoltokeskus Oy
Palopellonkatu 2
04250 Kerava

Myynti ja neuvonta
040 158 7033
Email. myynti@uhkpalvelu.fi

Jukka Lasarov, toimitusjohtaja
Tel. 040 456 4499