Tuotteen palautus

TUOTTEEN PALAUTUS

PALAUTUSOIKEUS

Tämä palautusoikeus koskee Suomeen ja Ahvenmaalle toimitettuja verkkokauppatilauksia. Sinulla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus uhkpalvelu.fi-verkkokaupan toimitusehdoissa mainituin rajoituksin 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruutusilmoituksen voit t ilmoittamalla peruutuksesta laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@uhkpalvelu.fi tai kirjeellä Uudenmaan Huoltokeskus Oy:lle, osoitetiedot alempana. Voit kysyä myös neuvoa soittamalla puh. 040 1587033 ( arkisin klo. 8-15 ).

Peruutusilmoituksessa tulee aina käydä ilmi tilausnumero ja mitä tuotteita olet palauttamassa.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Otathan huomioon ettei pelkän paketin noutamatta jättäminen riitä etäkaupan purkamiseen.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkauslaatikkoon tai vastaavaan siistiin pakkaukseen. Liitä palautukseen paketin mukana tullut Lähete- ja palautuslomake täytettynä.

Pystyt palauttamaan tilauksesi lähettämällä paketin Postin, Matkahuollon tai kuriiripalvelun kautta, tai toimittamalla palautuksen Uudenmaan Huoltokeskus Oy:lle sovittuna ajankohtana.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy
Uhkpalvelu.fi
Palopellonkatu 2
04250 Kerava

Tuotteesta maksamasi hinta palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jota olet alun perin käyttänyt. Kun palautuksesi on vastaanotettu ja hyvitetty, saat viipymättä tiedon asiasta sähköpostiisi.

VIALLINEN TAI VÄÄRÄ TUOTE

Jos havaitset tuotteessamme laatuvirheen, olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä Uhkpalvelu.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun. Email. myynti@uhkpalvelu.fi / puh. 040 1587033. Liitä reklamaation mukaan tilausnumero sekä selvitys viasta.

PALAUTUKSEN EHDOT

1. Tilaus tulee peruuttaa myyntiehtojen mukaisesti palauttamalla tuote TAI ilmoittamalla palautuksesta kirjallisesti Uudenmaan Huoltokeskus Oy:llle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

2. Tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen

3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja riippulaput kiinnitettyinä

4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla

5. Tuotteesta löytyy Uhkpalvelu.fi-verkkokaupasta tehty tilaus ja tilauslähete.