Jälleenmyyjäksi

Jälleenmyyjä

Meidän edustamien tuotemerkkien jälleenmyyjänä saat laadukkaita ja haluttuja myyntimalleja valikoiduilta valmistajilta. Olemme valikoineet edustukseen merkkejä tai malleja, jotka erottuvat muista. Tiukassa kilpailutilanteessa laatu on lyömätön etu, ja siihen me satsaamme.

Vaikka ette tällä hetkellä tarjoaisi asiakkaillenne sähköpotkulautoja, voitte toki silti aloittaa tuotteidemme edustamisen, esimerkiksi mönkijöiden, mopojen tai pyörien ohessa. Kauppaa käydään myös rautakaupoissa ja urheiluliikkeissä.

Autamme sinua pääsemään alkuun kaikessa, mitä tarvitset myynnin aloittamiseen. Kaikki edustamamme tuotteet ovat ETY- tai CE-sertifioituja. Osa mallistosta on laillisia tieliikenteessä, ilman kypäräpakkoa ja ajokorttia. Valikoimissamme on kuitenkin vauhdin nälkäisille ja urheiluhenkisille off-road malleja. Meiltä saatte esitteet paperisena ja sähköisenä, sekä materiaalit nettisivuillenne. Voimme myös suunnitella ja toteuttaa mainosteippaukset sekä mainoskyltit.

Yksi suurimmista syistä tulla jälleenmyyjäksemme on se, että huolehdimme teistä ja annamme teille tarvittavan tuen. Vahva myynnin tuki auttaa teitä keskittymään teidän omaan liiketoimintaanne.

Me huolehdimme takuuasioista ja selvitämme ne jälkikäteen sitten valmistajien kanssa.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan miten voisimme tehdä yhteistyötä.

Yhteistyöterveisin,

Jukka Lasarov
Toimitusjohtaja
Uudenmaan Huoltokeskus Oy

Tel. 040 456 4499
Email. jukka.lasarov (a) uhkoy.fi