Sähköpotkulaudat

Etsitkö sopivaa mallia pitkille matkoille tai urbaania kaupunkimallia, Emove tarjoaa kestävän ja kovaan käyttöön tarkoitetun mallin. Emove on todellinen testimenestyjä USA:sta. Kattavilla lisävarusteilla saat lisäominaisuuksia omia tarpeitasi varten. Luotamme siihen, että löydämme sinulle mitä tarvitset. Voit myös laittaa meille viestiä saadaksesi lisätietoja

Sähköskootterit ovat löytäneet uusia ystäväpiirejä. Nuorista 12-16 vuotiaista, jotka ennen havittelivat mopoa. Sähköskootteri tarjoaa saman vapauden liikkua, merkittävästi halvemmilla kustannuksilla. Ja ajamisen aloittavat nuorimmat jo alle 12 vuoden iässä. Hiiliharjaton moottori on hyvin huoltovapaa, ja sähkö voimanlähteenä bensiiniä halvempaa. Sähköskootteri on helppo lisäksi ottaa mukaan sisälle, joten ei tarvitse murehtia ilkivallasta ajokkia kohtaan. Eikä ole käynnistyksen kanssa ongelmia, akku ladattuna lähtee varmasti liikkeelle. Toinen ryhmä on aikuiset miehet, joille ei aiemmin ollut tukevia lautoja tarjolla. Nykymalleilla isompikin mies ajelee pitkät taipaleet ongelmitta. Vaikka kypäräpakkoa ei ole, suosittelemme sen käyttöä oman turvallisuuden vuoksi.

 

Emove Cruiser tarjoaa 100km toimintamatkan.  Rajoittamaton malli kulki testissä aggressiivisella ajotavalla yli 80km. Laudan käyttäjän maksimipaino on 160kg, aikuisia siis voi matkustaa sillä kaksi. Moottorissa on 600W jatkuvaa tehoa, huipputehon ollessa 1600W.

 

Emove Touring on urbaani kaupunkilauta, jolla työmatkat onnistuvat ruuhkaisemmassakin kaupungissa. Toimintamatka on 40km, eikä ole mikään taikatemppu sillä myös sen matkan päästä. Laudan keveydestä huolimatta, 17kg, käyttäjän maksimipaino on 140kg.

Lisätietoa malleista

Lue lisää Emove Cruiserista täältä

Lue lisää Emove Touringista täältä

Tutustu Emoven lisävarusteisiin täällä