EMOVE CRUISER (2021)

EMOVE CRUISER (2021)

Ainoa sähköskootteri mitä tulet tarvitsemaan.

Täydellisin sähköskootteri maailmassa. Kaikki mitä tarvitset työ- ja vapaa-ajanmatkalla, on pakattu yhteen sähköskootteriin. On syynsä miksi omistajat rakastuvat tähän skootteriin. Nyt saatavilla päivitetty 2021-malli, tehokkaalla 1000W nimellistehoisella moottorilla, uudella akkutekniikalla sekä päivitetyllä ohjaustangolla ja etulokasuojalla.

Kestävyyttä vailla vertaa, pidemmälle kuin koskaan ennen

Emove Cruiser on tehty kestämään pitkiä matkoja, jopa 100km yhdellä latauksella. Testatusti sillä pääsee yhtään säästämättä akkua yli 80km. Akku on laadukas LG:n valmistama 30ah akku, pitkän toimintamatkan lisäksi se kestää myös pitkään käytössä. Aina ei tarvitse olla lataamassa.

Kestävyyttä on myös kantavuus, tukeva malli kestää maksimissaan 160kg käyttäjän, tai vaikkapa kaksi 80kg aikuista. Akku silti riittää pitkälle taipaleelle.

Paras tehtiin vielä paremmaksi

Uusi päivitys toi parhaat renkaat mitä skootteriin voi saada, 10-tuumaiset pneumaattiset tubeless-renkaat joiden laatu vastaa auton renkaita. Tämän myötä skoottereiden tyypilliset ongelmat renkaiden kanssa loppui käytönnössä kokonaan. Vikaantumisprosentti on ollut 0,003%.

Skootteri matkalle ja matkalla

Mahdollisuus taittaa ohjaustanko helpottaa skootterin mukaan ottamista autoon, tai viedä Cruiser toimistoon ja laittaa pöydän alle. Leveä ja tukeva seisontakansi on suunniteltu turvalliseksi ja helposti tasapainotettavaksi, tämä tekee ajettavuudesta upean kokemuksen. Leveälle kannelle on myös helpompi asetella jalat kuten itselle on parasta.

Turvallisuus ennen kaikkea

Ota tilanteet hallintaan uusilla hybridijarruilla, jotka lisäävät jarrutustehoa. Edessä ja takana olevat XTECH-hydraulijarrut saavat sinut todella pysähtymään tarvittaessa. Emove Cruiserissa on myös kaksoisjousitus, etujousitus ja takaosan ilmajousitus. Näillä matkustamisesta tulee mukavaa ja turvallista.

Tekniset tiedot

Markkinoiden paras laatuakku LG:ltä, 30 Ah / 52V, tarjoaa tosielämän 100 km: n kantaman. Laajennettu näkyvyyspaketti tarjoaa etuvalot, etupuolen sivuvalot, jarruvalot ja vilkut. Kaksoisjousitus edessä ja taka-ilmajousitus viimeistelee parhaan ajokokemuksen. Vakionopeudensäädin helpottaa pitkiä matkojasi.

Toimintamatka Latausaika
100 km 9-12 tuntia
Nopeus Mitat taitettuna
25 km/h (EU) 124 x 35 x 35cm
Nousukyky Mitat ajokunnossa
10 astetta 121 x 57,5 x 118cm
Vesisuojaus Toimitussisältö
IPX6
1 x Emove Cruiser
Paino 1 x Laturi
23 kg 1 x Käyttäjän opas
Käyttäjän paino Takuu
160 kg max. 1 vuosi