EMOVE TOURING

EMOVE TOURING

Esittelyssä uusi EMOVE Touring, se paras kaupunkiskootteri. EMOVE Touring on kiistatta yksi parhaimmista sähköskoottereista tässä hintaluokassa, se on on suunniteltu mukavaksi ja nopeaksi ajokiksi edetä kaupungin vilinässä. Ladattuna suurempien ja kalliimpien mallien ominaisuuksilla. Touringin suunnittelussa on huomioitu skootterin kannettavuus ja akun kesto viimeistä kilometriä myöten. Ikäsuositus 12+. Sitä on saatavilla 3 värissä: musta, valkoinen ja oranssi.

KEVYT JA KOMPAKTI

Vain noin 17 kg painoinen Touring on pieni ja kätevä kuljettaa, mikä helpottaa valtavasti kannettaessa sitä yksin portaita ylös, tai mihin tahansa haluat! Taita se alle 3 sekunnissa. Työnnä ohjaustankoa eteenpäin, paina vipu alas, valmis! Helppo säilyttää – Pidä junissa, linja-autoissa, toimistohuoneessa tai autossa.

Vaikka EMOVE Touring on kevyt, se voi kantaa enimmillään 140kg, mikä tekee siitä sopivan myös hieman isommille kuskeille, tai jos sinulla on raskasta kuormaa kuljetettava.

Nopea ja varma, toimintamatka joka useimpiin päivittäisiin tarpeisiisi

Vaikka EMOVE Touring on kevyt ja edullinen, ei silti tarvitse tinkiä toimintamatkasta. EU-määräykset rajoittaa huippunopeuden 25km/h, sen nopeuden Touring ylläpitää vaivatta. Kunnollinen LG huippulaadukas akku mahdollistaa jopa 40 kilometrin toimintamatkan.

Nauti mukavuudesta ja voimasta

Touring on varustettu 48 V / 500 W: n voimakkaalla harjattomalla takanapamoottorilla, EMOVE Touring antaa tarvittaessa huipputehoa noin 750w, antaen sille isompien mallien voiman ja ketteryyden. EMOVE Touring on rakennettu ajajien mukavuutta ajatellen. Leveä seisomakansi on noin 56cm pitkä ja 18cm leveä, mikä antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi tilaa pitääksesi jalat hyvässä ajoasennossa. Ei tarvitse yrittää puristautua kapealla seisomatasolla, ja samalla se antaa ajamiseen tukevuutta !

Tekniset tiedot

Hiiliharjattoman moottorin nimellisteho on 500W ja huipputeho 750W. Akku on huippulaadukas LG valmistama 48V / 13ah, ja se tarjoaa todellisen 40 km ajomatkan. Renkaat ovat 8 “: n ilmarenkaalla varustettu auton rengas edessä ja 8”: n kiinteä kumirengas takana. Kunnollinen etu- ja takajousitus tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen. Etuvalo, kaksi sivuvaloa sekä jarruvalo varmistavat näkyvyyden liikenteessä. Takapyörässä on rumpujarru.

Toimintamatka Latausaika
40km 3-4 tuntia
Nopeus Koko taitettuna
25km/h (EU) 109 x 20 x 29cm
Nousukyky Koko koottuna
15 astetta 100 x 56 x 120cm
Vesisuojaus Pakkaussisältö
IP54
1 x Emove Touring
Paino 1 x Laturi
17kg 1 x Käyttöopas
Käyttäjäpaino Takuu
140kg max. 1 vuosi