NOXIDI CITY (Poistunut malli)

Taitettava Noxidi City on tyylikäs, kevyt, turvallinen ja ympäristöystävällinen. Upea tapa kiertää kaupunkia. Tämä sähköpotkulauta on valmistettu lentokone-alumiiniseoksesta ja painaa vain 15 kg. Se on kevyin sähköpotkulauta, joka pystyy kuljettamaan 150 kg kuljettajaa. Virtalähteenä on 18650 litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 10 Ah ja tarjoaa 40 kilometrin toimintamatkan. 8,5 tuuman hunajakennorenkaat eivät puhkea. Lisäksi se käyttää edistyksellistä E – ABS-jarrujärjestelmää, kineettistä energian talteenottojärjestelmää, siinä on vakionopeudensäädin ja älykäs BMS-lataus. City on käytännöllinen sekä hyvännäköinen. Tulet todella rakastamaan sitä !

Noxidi City
Noxidi Cityssä on kaksoisjarrujärjestelmä. Etupyörässä on E-ABS lukkiutumattoman jarru, kun taas takapyörässä käytetään rumpujarrua. Jarrutusmatkaa voi lyhentyä jopa 4 metriä, mikä tekee ajamisestasi paljon turvallisemman.

Noxidi City

Paino vain 15 kg, helppo nostaa ja kantaa, esimerkiksi työpaikalle, kouluun, ostoskeskukseen, metroon jne.. Taitettavuus auttaa Cityn kuljettamisessa ja säilyttämisessä.

Noxidi City

Suuri ja selkeä LCD-näyttö näyttää nopeuden, vaihteen, akun latauksen, matkan ja vikatiedot.

Noxidi City

 

Kirkas takavalo parantaa näkyvyyttäsi liikenteessä. Jarruttaessa se vilkkuu ja varoittaa tehokkaasti muita takana kulkijoita.

Noxidi City

Tekniset tiedot

Toimintasäde Latausaika
40 km 3-4 tuntia
Huippunopeus Akku
25 km/h 10Ah Li-Ion
Nousukyky Koko kanto/ajo
10 astetta 105 x 43 x 44,5 cm
105 x 43 x 113 cm
Vesitiiveys
IP54 Maksimikuorma
150 kg
Paino
15 kg Moottori
350W
Sisältää
1 x Noxidi City Takuu
1 x Laturi 1 vuosi