Återförsäljare

Återförsäljare

Som återförsäljare av de varumärken vi representerar får du högkvalitativa och önskade försäljningsmodeller från utvalda tillverkare. Vi har valt märken eller mönster som sticker ut från mängden. I en mycket konkurrensutsatt miljö är kvalitet en oslagbar fördel, och det är det vi investerar i.

Även om du för närvarande inte erbjuder dina kunder elektriska kickboards kan du fortfarande börja representera våra produkter, till exempel tillsammans med ATV, mopeder eller hjul. Handel sker också i järnaffärer och sportaffärer.

Vi hjälper dig att komma igång med allt du behöver för att börja sälja. Alla produkter vi representerar är EEG- eller CE-certifierade, så de är lagliga i EU. De flesta är lagliga i trafiken, utan hjälm och körkort. Vårt urval inkluderar dock terrängmodeller för de hungriga och sportsinnade. Från oss får du broschyrer i papper och elektronisk form samt material till din webbplats. Vi kan även designa fönsterband för din butik och dina bilar.

En av de största anledningarna till att bli vår återförsäljare är att vi tar hand om dig och ger dig det stöd du behöver för att få ut det mesta av att växa ditt företag.

Vi tar hand om garantifrågorna och löser dem sedan med tillverkarna efteråt.

Vänligen kontakta oss om vi intresserar oss och vi kommer att diskutera hur vi kan gynna varandra.

Vänliga hälsningar,

Jukka Lasarov
Verkställande direktör
Uudenmaan Huoltokeskus Oy

Tel. 040 456 4499
Email. jukka.lasarov (a) uhkoy.fi