El-scooter

Oavsett om du letar efter en lämplig modell för långa resor eller en urban stadsmodell, erbjuder Emove en modell som är hållbar och svår att använda. Emove är en riktig testframgång från USA. Med omfattande tillbehör får du ytterligare funktioner för dina egna behov. Vi är övertygade om att vi hittar det du behöver. Du kan också ge oss ett meddelande för mer information.

Elektriska skotrar har hittat en ny vänkrets för 12-16-åringar som tidigare ville ha en moped. Den elektriska skoter erbjuder samma rörelsefrihet till en betydligt lägre kostnad. Och de yngsta börjar köra i en ålder av mindre än 12 år. Den kolfria borstlösa motorn är mycket underhållsfri, och elen som kraftkälla är billigare än bensin. Den elektriska skoter är också lätt att ta med sig in, så det finns ingen anledning att oroa sig för vandalism mot föraren. Och det finns inga problem med uppstarten, batteriet startar definitivt när det laddas. Även om det inte finns någon hjälmplikt rekommenderar vi att du använder den för din egen säkerhet.

Emove Cruiser erbjuder en 100 km actiontur. Den obegränsade modellen sprang aggressivt i testet och laddade över 80 km. Kortanvändarens maximala vikt är 160 kg, så två vuxna kan resa med den. Kraften i motorn är 600 W kontinuerlig effekt, med en toppeffekt på 1600W.

Emove Touring är en stadsstyrelse som gör affärsresor framgångsrika även i den livligaste staden.
Handlingsavståndet är 40 km, och det finns inget magiskt trick till och med från det avståndet.
Trots sin lätta vikt, 17 kg, är användarens maximala vikt 140 kg.

Mera info

Läs mer om Emove Cruiser här

Läs mer om Emove Touring här

Läs mer om tillbehör i här