EMOVE CRUISER (2021)

EMOVE CRUISER (2021)

Den enda elektriska skoter du någonsin kommer att behöva.

Världens mest kompletta elektriska skoter. Allt du behöver på en affärsresa är packad i en elektrisk skoter. Det finns en anledning till att ägare förälskar sig i denna skoter. En uppdaterad 2021-modell är nu tillgänglig, med en kraftfull 1000W-motor, ny batteriteknik och ett uppdaterat styr och framskärm.

Oöverträffad hållbarhet

Emove Cruiser är gjord för att hålla långa sträckor, upp till 100 km på en enda laddning. Testat, det kan spara mer än 80 km utan att spara något batteri. Batteriet är ett högkvalitativt 30 Ah batteri tillverkat av LG, utöver dess långa livslängd håller det också länge. Du behöver inte alltid ladda ner.

Hållbarhet är också bärförmågan, den robusta modellen tål högst 160 kg per användare eller till och med två 80 kg vuxna. Batteriet räcker fortfarande för en lång resa.

Bäst ännu bättre

Den nya uppgraderingen gav de bästa däcken du kan få till en skoter, pneumatiska slanglösa däck med samma kvalitet som bildäck. Som ett resultat eliminerades praktiskt taget de typiska problemen för skoter med däck. Felfrekvensen har varit 0,003%.

Scooter för resor och på resande fot

Möjligheten att fälla styret gör det lättare att ta med sig skoter i bilen, eller ta Cruiser till kontoret och lägga den under bordet.

Det breda och robusta stående däcket är utformat för att vara säkert och enkelt att balansera, vilket gör körningen till en fantastisk upplevelse. Det är också lättare att lägga fötterna på det breda däcket som bäst för dig själv.

Säkerheten först

Ta kontroll med nya hybridbromsar som ökar bromsprestanda. Emove Cruiser har också dubbla fjädring, främre upphängning och bakre luftfjädring. Med dessa blir resan bekväm och säker.

Teknisk information

Räckvidd Laddningstid
100 km 9-12 timmar
Toppfart Storlek vikta
25km/h (EU) 124 x 35 x 35cm
Klättringsvinkel Storlek
10 degree 121 x 57,5 x 118cm
Vattentålighet Inklusive
IPX6
1 x Emove Cruiser
Vikt 1 x Laddare
23 kg 1 x Användarguide
Maximal belastning Garanti
160 kg max. 1 år