EMOVE TOURING

EMOVE TOURING

Vi presenterar den nya EMOVE Touring, den bästa elektriska skoter du behöver i stan. EMOVE Touring är förmodligen en av de bästa skotrarna i denna prisklass, den här elektriska skotern är utformad för en bekväm och snabb åktur i stadens liv och rörelse. Lastad med funktioner i större och dyrare modeller. Touring har designats med skoterns bärbarhet och batteritid upp till den sista kilometeren. Den finns i tre färger: svart, vit och orange.

Lättvikt och kompakt

Touring väger bara cirka 17 kg och är liten och bekväm att bära, vilket gör det oerhört enkelt att bära den ensam uppför trappan eller vart du vill! Vik den på mindre än 3 sekunder. Skjut styret framåt, tryck ner spaken, gjort! Lätt att förvara – Förvaras i tåg, bussar, på kontoret eller i bilen.

Även om EMOVE Touring är lätt kan den bära max 140 kg, vilket gör den också lämplig för lite större förare, eller om du har en tung last att bära.

En snabb och säker affärsresa som uppfyller de flesta av dina dagliga behov

Även om EMOVE Touring är lätt och prisvärd, behöver du fortfarande inte kompromissa med affärsresor. EU-reglerna begränsar topphastigheten till 25 km / h, dess hastighet Touring bibehålls enkelt. Ett anständigt LG-högkvalitetsbatteri möjliggör upp till 40 miles avstånd.

Njut av komfort och kraft

EMOVE Touring är utrustad med en 48 V / 500 W kraftfull borstlös navmotor bak och ger maximal effekt på cirka 750 W vid behov, vilket ger kraften och smidigheten hos större modeller. EMOVE Touring är byggd med tanke på förare. Det breda ståhöljet är cirka 56 cm långt och 18 cm brett, vilket ger dig mer än tillräckligt med utrymme för att hålla dina fötter i bra körläge. Du behöver inte försöka klämma på en smal stående yta, samtidigt som det ger dig körstabilitet!

 

Teknisk information

Den kolfria borstlösa motorn har en nominell effekt på 500W och en toppeffekt på 750W. Batteriet är av högsta kvalitet LG 48V / 13ah och erbjuder en riktig 40 km enhet. Däcken är ett bildäck med ett 8 “pneumatiskt däck fram och ett 8” fast gummidäck bak. Den trefaldiga främre fjädern och en fjäder bak ger en utmärkt körupplevelse. Framljuset, två sidoljus och bromsljuset säkerställer sikt i trafiken. Bakhjulet har en trumbroms.

Räckvidd Laddningstid
40km 3-4 timmar
Toppfart Storlek vikta
25km/h (EU) 109 x 20 x 29cm
Klättringsvinkel Storlek
15 grader 100 x 56 x 120cm
Vattentålighet Inclusive
IP54
1 x Emove Touring
Vikt 1 x Laddare
17kg 1 x Användarguide
Användarens vikt Garanti
140kg max. 1 år