NOXIDI CITY (SV)

Den vikbara Noxidi City är snygg, lätt, säker och miljövänlig. Ett bra sätt att ta sig runt i staden. Denna elektriska kickboard är gjord av en legering av aluminium och väger bara 15 kg. Det är den lättaste elektriska kickboard som kan bära 150 kg förare. Den drivs av ett 18650 litiumjonbatteri med en kapacitet på 10 Ah och erbjuder en räckvidd på 40 kilometer. 8,5-tums vaxkakor brister inte. Dessutom använder den ett avancerat E-ABS-bromssystem, ett kinetiskt energiåtervinningssystem, en farthållare och intelligent BMS-laddning. Staden är både praktisk och snygg. Du kommer verkligen att älska det!

Noxidi City
Noxidi City har ett dubbelt bromssystem. Framhjulet har en E-ABS-låsningsfri broms, medan bakhjulet använder en trumbroms. Bromssträckan kan förkortas med upp till 4 meter, vilket gör din körning mycket säkrare.

Noxidi City

Väger bara cirka 15 kg, lätt att lyfta och bära till exempel till arbetsplatsen, skolan, köpcentret, tunnelbanan osv. Vikbarhet hjälper till att transportera och förvara staden.

Noxidi City

Den stora och tydliga LCD-displayen visar information om hastighet, växel, batteriladdning, avstånd och fel.

Noxidi City

 

En stark bakgrundsbelysning förbättrar din synlighet i trafiken. Vid bromsning blinkar den och varnar effektivt andra bakre passagerare.

Noxidi City

Tekniska specifikationer

Räckvidd Laddningstid
40 km 3-4 timmart
Toppfart Batteripaket
25 km/h 10Ah Li-Ion
Klättringsvinkel Storlek vikta/upp
10 grader 105 x 43 x 44,5 cm
105 x 43 x 113 cm
Vattentålighet
IP54 Maximal belastning
150 kg
Vikt 
15 kg Motor
350W
Inklusive
1 x Noxidi City Garanti 
1 x Laddare 1 år