UHK Oy

Slider

UHK Oy importerar högkvalitativa Emove, Joyor och Noxidi elektriska kickboards och tillbehör. Emove är en riktig testframgång i USA och är bland de mest sålda varumärkena på marknaden. American Electric Scooter Guide valde båda Emove-modellerna som bland de 12 bästa elbrädorna år 2020. Emove Cruiser erbjöd praktiskt taget den längsta åkningen på elektriska kickboards som någonsin testats, 50 mil eller över 80 kilometer.

LÄNKAR | EMOVE CRUISER | EMOVE TOURING | EMOVE TILLBEHÖR

Vi representerar Joyor E-MOVING S.L, som är ett elfordonsföretag baserat i Barcelona, Spanien som driver det nya elektriska mobilitetskonceptet i Europa genom att marknadsföra det bredaste utbudet av elektriska skotrar för alla smaker och behov.

Vårt tredje varumärke är Noxidi, som tillverkar avancerade modeller till olika marknadsområden. För EU-marknaden gjorde de Urban, kraftfull e-scooter med dubbla motorer är fortfarande laglig i EU, speciellt gjord för EU-kunder.

UHK Oy är ett helfinskt ägt företag som grundades 1979. Med flytten till nya lokaler kommer verksamheten att byggas ut och nu kan underhåll också ordnas i våra egna lokaler.

Kontakt

Uudenmaan Huoltokeskus Oy
Palopellonkatu 2
04250 Kerava

Försäljning och rådgivning
Tel. +358 40 158 7033
E-post. myynti@uhkpalvelu.fi

Jukka Lasarov, VD
Tel. +358 40 456 4499